Пятница, 26.04.2024, 12:44

Меню сайта
Календарь
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2016 » Декабрь » 2 » Запрошуємо до читання!
08:53
Запрошуємо до читання!

Прийшла холодна сніжна зима. Настав новий читацький сезон. Тож, знайомимо Вас із добіркою нових та цікавих книг, які надійшли до бібліотек «Лисичанської ЦБС» за програмою «Українська книга»:

Тютюнник Григорій «Вир»

Герої роману мають своє уявлення про добро і зло… Коли починається Друга світова віна, кожен із них поводиться по-своєму, бо кожен з них має свою правду. А хтось не може зрозуміти, що робити далі.

 

 

 

 

 

Сей Шьонагон «Записки в ізголов̛ ї»

 Сей Шьонагон  - геніальна японська письменниця, її «Записки…» - один з кращих творів доби Хейан (794-1185). Написаний в жанрі дзуйхіцу – філософського ліричного есе, сповіді. Перекладений багатьма мовами, цей геніальний твір «золотої доби» японської класичної літератури. Вже понад тисячу років викликає захоплення багатьох поколінь читачів у всьому світі, до числа яких відтепер мають змогу долучитися й українці.

 

 

 

Цаплиенко Андрей «Экватор. Черный цвет & Белый цвет»

Роман известного журналиста Андрея Цаплиенко, который он написал после первой своей командировки в настоящую «горячую точку». Ему показалось, что он понял о войне все. Как журналист. Психолог. Стратег. Но…

Герои. В этой книге они совершают героические поступки. А потом- сразу же после того, как! – с легкостью превращаются в подонков. «Так не бывает» -  возможно, скажите вы. Бывает! Черный цвет, встречаясь с белым, всегда рождают серый. Грязь и гниль никогда не бывает черной. Только серой.

 

 

Штельмах Марія «P. S.  Григорія Сковороди»

Ніхто не знає як генії переживають наступну хвилину своєї геніальності, що вони при цьому відчувають. Як борються. Як тікають від своєї самотньої вдачі. Не всім відомо, що Григорій Сковорода щасливим не був. Він покинув кохану. Зрікся церковних канонів. Залишив дім. Спростував гроші, славу і багатство.

І після смерті народився знову. У XXI столітті…

 

 

 

Костюкович Олена «Їжа – італійське щастя»

Цей твір було опубліковано в 13 країнах. В Україні книга виходить вперше. Це не тільки своєрідна кулінарна подорож з півночі до півдня країни, але й цікава розповідь про секрети середньоморської кухні, але це видання не тільки про їжу, воно про Італію, про її культуру.

 

Обирайте книгу за смаком!

 

Просмотров: 426 | Добавил: ЛисичанскаяЦБС | Теги: Зима 2016, новинки літератури | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]