Пятница, 26.04.2024, 10:08

Меню сайта
Календарь
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2016 » Июль » 10 » ЄДИНА РОДИНА- МІЦНА КРАЇНА
11:37
ЄДИНА РОДИНА- МІЦНА КРАЇНА

Родинне свято, яке відзначає Україна у липні – це чудова нагода провести свій вільний час в сімейній атмосфері, адже немає більшої втіхи, як приємні хвилини спілкування проведені разом з найріднішими людьми. Тож нехай в цей день єднається родина, заради миру в Україні. Саме любов і підтримка рідних робить нас сильними, щасливими, допомагає долати неосяжні вершини, що будує перед нами кожен прийдешній день.

У дружнє родинне коло зібрав своїх учасників сімейний клуб «Родинна світлиця» на родинний вогник «Зберемо воєдино усю свою родину», який відбувся напередодні свята в бібліотеці-філії сімейного читання №8.

Організатори  вогнику запропонували членам клубу та гостям, серед яких були й внутрішньо перемішені особі, відпочити від повсякденної домашньої роботи.  Сімейні розваги, творчі хвилини та гарний настрій, який подарував родинний вогник, об’єднав  надовго дітей та батьків. Ковальова Валерія та Федоренко Віра, вихованці КЗ «Привільської дитячої школи мистецтв», привітали  учасників клубу своїми музичними подарунками.

Родзинкою свята було  виготовлення топіарі – дерева щастя разом з усіма членами клубу. Вогник не просто сподобався дітям і дорослим, але й допоміг покращати клімат у сім’ї  та відкрити нові грані родинних стосунків.

На завершення бібліотекарі подякували усім присутнім за святкову атмосферу сімейного затишку та тепла, які панували на родинному вогнику, а також запросили ознайомитись із виставкою сімейних реліквій, яка стала окрасою інтер’єру бібліотеки

Просмотров: 557 | Добавил: ЛисичанскаяЦБС | Теги: родинна світлиця, топіарі, бібліотека №8, клуб | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 2
2 ЛисичанскаяЦБС  
0
Огромное спасибо за такие теплые слова! Приходите в библиотеку всегда!

1 КисЮличка  
0
Большое спасибо работникам библиотеки - филиала семейного чтения №8 г. Приволье Любови Алексеевне и Валентине Николаевне в организации и проведении мероприятия в семейном клубе "Родинна світлиця". Мы освоили новый для нас вид искусства - топинарий. Дети и дома продолжают с увлечением заниматься изготовлением поделки.Только люди с богатой фантазией и преданным отношением к своему делу способны сплотить и заинтересовать как детей, так и взрослых. Желаем дальнейших успехов в проведении мероприятий. Елена Николаевна и Панова Наташа

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]