Пятница, 19.04.2024, 02:22

Меню сайта
Календарь
«  Август 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Август » 8 » Здоровий спосіб життя - запорука щасливого життя
08:51
Здоровий спосіб життя - запорука щасливого життя

Пропаганда здорового способу життя... Всі засоби масової інформації твердять про користь спорту, правильне харчування та інші методи профілактики хвороб шляхом поліпшення загального стану організму. Існує безліч технік, програм та методів, які допоможуть покращити фізичну форму людини, тож кожен може обирати свій шлях до здоров’я. Але  єдина вимога здорового способу життя - ніяких радикальних підходів, що викликають шоковий стан систем організму.

Що таке здоровий спосіб життя, які шкідливі звички бувають і чим вони загрожують, всі ці питання змогли обговорити молоді люди, які завітали до бібліотеки-філії №3 на годину спілкування «Здоровий спосіб життя - норма». Окрім того, бібліотекар нагадала присутнім про статистичні дані смертності людей, які ведуть неправильний спосіб життя та мотивувала присутніх починати піклуватися про свій організм змолоду.

До речі, ця зустріч відбулась в рамках реалізації проекту Луганського обласного відділення Української бібліотечної асоціації «Be healthy, wealthy and wise», з яким молодий бібліотекар бібліотеки-філії №3 Катерина Волошина перемогла у І етапі конкурсу на кращу бібліотечну молодіжну ініціативу «Бібіліотекар NEXT: нульовий відлік».

Окрім того, з метою попередження молоді про шкідливість куріння в рамках дії цього ж проекту бібліотекарями було створено презентацію «Куріння або життя», на перегляд якої 6 серпня до бібліотеки запросили молоде покоління, щоб попередити про ризик для життя від куріння.

Протягом перегляду присутні дізнались, що куріння тютюну — найпоширеніша звичка, яка руйнує здоров'я людини. Немає сумніву у тому, що з вживанням тютюну пов'язана велика кількість всіляких хвороб, а при зловживанні курінням — можуть виникати надто небезпечні недуги. Пристрасть до тютюну вважається також хворобою, що відноситься до розряду наркоманії. Численними науковими дослідженнями доведено підвищений рівень смертності серед курців.

Наприкінці зустрічі присутніх закликали позбутися шкідливих звичок, якщо такі є, періодично навідувати лікарів-спеціалістів, правильно харчуватися, регулярно займатися спортом та посміхатися, а головною винагородою за все це стане довге та щасливе життя.

Просмотров: 446 | Добавил: ЛисичанскаяЦБС | Теги: конкурс, бібліотека №3, здоровий спосіб життя, УБА | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]