Четверг, 25.04.2024, 11:08

Меню сайта
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Апрель » 14 » Запрошуємо на унікальну виставку «Взаємодія/Діє»
14:53
Запрошуємо на унікальну виставку «Взаємодія/Діє»

«Взаємодія/Діє» - виставка робіт, організована спільними зусиллями Міністерства внутрішніх справ, громадських активістів та неурядових організацій, яка присвячена важливим процесам перетворень у суспільстві. «Взаємодія/ Діє» - це 12 графічних робіт про реформи в Україні. Малюнки ілюструють успішні шляхи змін через взаємодію різних державних структур із громадою.

Автори робіт: Олена Старанчук та Олег Грищенко.

Реформа Поліції стартувала у липні 2015 року. Успіх роботи нових патрульних поліцейських залежить від співпраці з суспільством. Сьогодні громадяни не бояться говорити про правопорушення і звертаються до нової поліції, сприяючи підвищенню рівня безпеки міст України.

Реформа Державної служби з надзвичайних ситуацій спрямована на захист громадян у кожному, навіть найвіддаленішому, куточку України. Все це стане можливим завдяки розширенню мережі місцевих пожежних команд та рятувальник підрозділів. На допомогу цим професійним бригадам прийдуть добровольці - вогнеборці – місцеві мешканці, які у будь-який час дня і ночі прибудуть на місці події.   

Реформа Державної міграційної служби має на меті підвищити стандарти до європейського рівня. На зміну звичайним паперовим паспортам прийшли унікальні біометричні ID-картки. У одному чипі зберігатиметься практично уся інформація про власника картки, що є першим кроком до скасування застарілих бюрократичних процедур.

Державна прикордонна служба гарантує безпеку кордонів, особливо в такий складний для України час.

Гендерна рівність – філософія роботи органів влади у європейській країни. Чоловіки та жінки мають рівні права. Ми мусимо забезпечити однакові можливості, умови праці та заробітну платню незалежно від статі.

Разом з країною повинні змінюватися і ми, руйнуючи перешкоди для людей з обмеженими можливостями, допомагаючи ветеранам АТО та піклуючись про внутрішньо переміщених осіб.

Виставка підготовлена за сприяння Міністерства внутрішніх справ України. У рамках проекту «Комунікаційна підтримка за залучення громадськості до процесу реформ» міжнародної організації IREX, за фінансової підтримки Бюро з міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності держдепартаменту США (INL), в партнерстві з Міжнародною організацією з розвитку права (ІDLO) та КП «Київський метрополітен».

Адреса: проспект Перемоги, 94, центральна бібліотека, з 9-00-18-00

 

Просмотров: 452 | Добавил: ЛисичанскаяЦБС | Теги: поліція, Виставка, Взаємодія, центральна бібліотека | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]