Пятница, 19.04.2024, 16:15

Меню сайта
Календарь
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2016 » Июнь » 1 » Свято дитинства у бібліотеці!
14:58
Свято дитинства у бібліотеці!

1 червня, з нагоди святкування Міжнародного Дня захисту дітей, в бібліотеці-філії сімейного читання №8 відбулася бібліодискотека «Літо кличе в бібліотеку!», де на юних читачів чекала несподівана подорож в книжкове сафарі. Програма заходу була цікавою та різноманітною.

Яскравий аквагрим, намальований на обличчях дітей викладачами КЗ «Привільська дитяча школа мистецтв», допоміг їм перетворитися на африканських «тварин»; екзотичні «пальми» передали настрій африканського клімату та влучно підтримали атмосферу справжнього дитячого свята.

Бібліотека в цей день перетворилася в справжнє сафарі. Несподіванки свята тільки розпочалися. Учасників заходу чекали веселі випробування, бо сафарі – це не жарт, тут необхідно себе захистити: прийняти пілюлі «Антималярин», наклеїти пластир від жовтої лихорадки та прийняти коктейль від укусу змії. Ці веселі дійства привели хлопчиків та дівчаток у повний захват.

В ході заходу активні читачі отримали безліч задоволень та медалі «Я геній, бо читаю!», а захоплюючий розіграш сафарі-лотерей не оставив дітлахів без подарунків. В перервах між іграми, розвагами та конкурсами на маленьких гостей чекали веселі танці. Всі учасники заходу були нагороджені подарунками та солодощами від місцевого голови міста Привілля Максима Гура.

Сподіваємося, що гарний настрій та позитивні емоції, отримані від чудово проведеного свята в бібліотеці, будуть супроводжувати дітей ще довго. В свою чергу, бібліотечні працівники отримали подяку від батьків та дітей у вигляді посмішок та щасливих оченят.

Наприкінці заходу на дітей чекала презентація книжкової виставки нових надходжень «Читай!Дізнавайся!Дій», які опинилися в руках небайдужих любителів почитати. 

Просмотров: 583 | Добавил: ЛисичанскаяЦБС | Теги: сафарі, 2016, Дискотека, День захисту дітей, бібліотека №8 | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 1
1 kisj2015  
0
Огромное спасибо Любовь Алексеевне и Наталье Николаевне - организаторам праздника, посвященного Дню защиты детей, который с успехом прошел в библиотеке г. Приволье. Дети получили массу положительных эмоций - заряд хорошего настроения на все лето! Праздник проведен с душой и оставит неизгладимое впечатление и приятные воспоминания! Желаем творческих успехов и энтузиазма во всех Ваших делах, дорогие Любовь Алексеевна и Наталья Николаевна!!!  
Наташа и Елена Николаевна

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]