Пятница, 29.03.2024, 01:21

Меню сайта
Календарь
«  Декабрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2015 » Декабрь » 2 » Його ім’я - підступний СНІД
09:43
Його ім’я - підступний СНІД

Здоров’я – одне з основних джерел щасливого та повноцінного життя людини. Проблема ВІЛ-інфекції залишається актуальною для світової спільноти,   масштаби якої набули глобального характеру і постає реальною  загрозою  перед людством ХХІ століття. 

1 грудня щороку бібліотека-філія сімейного читання №8 традиційно, як і увесь світ, відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. З цієї нагоди студентська молодь Привільського професійного ліцею зібралася в бібліотеці на урок-застереження «Як зберегтися від СНІДу?», який підготували бібліотечні працівники бібліотеки-філії №8 спільно з  бібліотекою ліцею. 

Захід розпочали з інформації про шляхи зараження ВІЛ/СНІД, а також про шляхи, якими ВІЛ не передається та пояснили, як інфекція впливає на роботу організму. Щоб застерегти та попередити поширення ВІЛ/СНІД серед молоді, бібліотечні працівники представили  відео-презентацію «Життя на повну силу», яка познайомила з правилами уникнення ризику ВІЛ-інфікування та основними факторами, які необхідно знати про ВІЛ-інфекцію та СНІД.

Перегляд презентація другого відеороліка «Рука допомоги» нагадав про толерантне ставлення до  ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД, які попали в тенета цієї страшної хвороби. Всім присутнім запропонували прикріпити біля серця червону стрічку - символ  боротьби зі СНІДом, який об'єднав мільйони людей різних країн.

Ми дуже сподіваємося, що юнаки й дівчатка зрозуміли що ВІЛ/СНІД – це проблема, яка стосується кожного, й повинні пам’ятати: що єдина зброя проти СНІДу – це знання, яке допомогло молоді отримати на нашому заході, необхідне для викорінення СНІДу.  

До уваги користувачів на абонементі для дорослих була розгорнута книжкова виставка – застереження «СНІД: погляд зі сторони», на якій були представлені документи з книжкового фонду бібліотеки, які допомогли застерегти від необдуманих вчинків та пропагувати бажання вести здоровий спосіб життя. 

Просмотров: 571 | Добавил: ЛисичанскаяЦБС | Теги: бібліотека №8, урок-застереження, СНІД | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]