Среда, 24.04.2024, 20:47

Меню сайта
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Апрель » 20 » Яку книгу почитати?
14:11
Яку книгу почитати?

День інформації або інструкція по вибору цікавої книги.

Якщо Ви не знаєте, яку книгу почитати, приходьте до центральної бібліотеки, де з 20 квітня проходить День інформації «Книжковий сад для юнацтва» і скористайтесь порадами, які підготували для Вас бібліотекарі.

Що зараз модно читати?  Як такі «модні» книги назвати важко, модно взагалі читати книги. Що саме читає сучасна молодь, які книги і жанри вважає за краще?

Що почитати з класики?

Якщо Ви вирішили зайнятися самоосвітою і заповнити свої пробіли в літературі, то Вам варто звернутися до прочитання шедеврів світової класичної літератури. Що вважати шедеврами, а що – ні? На це питання кожен відповість сам. Приходьте до нашої бібліотеки, а ми допоможемо зробити вибір і представимо Вам визнані твори, які пройшли перевірку часом і здобули любов читачів по всьому світу.  Твори різних жанрів: трагедії, комедії, історичні, філософські, любовні романи. Словом, знайдуться твори на найвибагливіший смак. Прочитайте ці книги і перед Вами відкриється чарівний світ літератури.

Що почитати із сучасної літератури?

Читання  книг – справа суто особиста. У всіх різний смак. Хтось любить фантастику, хтось документалістику. Деякі читають тільки підручники, а деякі тільки те, що трапляється на очі. Хтось любить надруковані книги, а хтось черпає публікації з інтернету. Як би там не було, а читати потрібно.

Сучасна література пропонує нам незліченну кількість авторів і творів: від детективів і романів, які люблять читати в транспорті до серйозних драм, що представляють справжні витвори мистецтва.

До Вашої уваги – найяскравіші автори сучасної прози та їх твори. Сучасна література повинна бути не просто цікавою,  а й давати поживу для роздумів. Прикладів гідної літератури чимало. 

Що саме читане?

У наш час люди все також люблять читати і готові купувати новинки і бестселери, пропоновані книговидавцями. Щоб допомогти Вам, нашим читачам, зорієнтуватися у книжковому розмаїтті, ми пропонуємо ознайомитись з тим, що найбільш за все читають сьогодні, адже на книги, як відомо, теж існує мода.  

Що варто читати?

Читання – один з найбільш захоплюючих варіантів проведення вільного часу. Що варто почитати? Відповідь на це питання не на стільки однозначна і залежить від Ваших літературних уподобань і переваг. Щоб Ви не читали, головне, щоб це Вам подобалось! 

Що зараз читають?

Зараз можна спостерігати читацький бум по серії книг Стефані Майєр «Сутінки». Ця книга очолила найбільш читаних книг за останнє десятиліття.

На сьогоднішній день існує багато прекрасних творів і талановитих авторів. Ви можете почати своє просвітництво вже сьогодні, вибравши вподобану Вами книгу, в цьому завжди допоможуть наші бібліотекарі! Вони-то точно знають, що зараз читають!

Бажаємо Вам приємного читання!

Просмотров: 664 | Добавил: ЛисичанскаяЦБС | Теги: день інформації, центральна бібліотека | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]