Четверг, 28.03.2024, 11:37

Меню сайта
Календарь
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2016 » Декабрь » 10 » Головний редактор журналу "Бібліотечний форум:історія, теорія і практика" завітала до центральної бібліотеки із тренінгом
10:44
Головний редактор журналу "Бібліотечний форум:історія, теорія і практика" завітала до центральної бібліотеки із тренінгом

Бібліотекарі  КЗ « Лисичанська ЦБС» отримали унікальну нагоду взяти  участь у тренінгу Олени Башун "Фандрейзингова діяльність бібліотек". Олена Володимирівна – наша землячка, науковець, бібліотекознавець, кандидат педагогічних наук, менеджер тренінгових центрів Міжнародної  Ради наукових досліджень і обмінів,  головний редактор журналу «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика». Вона провела вже понад 300 тренінгів для бібліотекарів  України та поза її  межами. 

Під час тренінгу були розглянуті загальні аспекти фандрейзингової діяльності бібліотек, основи написання грантової заявки, актуальні грантові пропозиції для бібліотек та бібліотекарів, а також Олена Володимирівна розповіла своїм слухачам про те, які джерела можна використовувати для отримання фінансів, необхідних для реалізації того чи іншого проекту.

У другій частині тренінгу учасників було розбито на команди та всі вони змогли проявити себе під час так званого «мозкового штурму», в результаті якого, кожна команда представила свій міні-проект.

Крім того,  Олена Володимирівна ознайомила  присутніх із досвідом роботи  бібліотек США, Німеччини, Болгарії, Монголії, які відвідувала під час візитів з обміну досвідом.  Розповіла про участь в українознавчий конференції в Іллінойському університеті в Урбані Шампейн, програмах «Громадські зв'язки» та «Сучасні проблеми», освітньому турі-стажуванні за темою «Публічні бібліотеки і електронне врядування у Фінляндії».

За словами директора КЗ «Лисичанської ЦБС» Шаркової Олени Володимирівни, тема тренінгу дуже актуальна та важлива, а сам тренінг, завдяки харизмі Олени Башун, виявився насиченим, жвавим, артистичним та ефективним.

Колектив КЗ «Лисичанська ЦБС» висловлює щиру подяку Олені Володимирівні Башун та напередодні зимових свят, бажаємо цій чудовій людині, яка своєю щоденною працею та майстерністю працює над подальшим розвитком бібліотечної справи, нових звершень, наукових та творчих планів, здоров’я, успіху, енергії та такого ж нескінченного запалу. Нехай у Вашому житті завжди  панують гармонія та процвітання.

Просмотров: 518 | Добавил: ЛисичанскаяЦБС | Теги: Башун, центральна бібліотека, Тренінг | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]