Пятница, 29.03.2024, 15:14

Меню сайта
Календарь
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Июль » 25 » Фестиваль настільних ігор у бібліотеці !
12:36
Фестиваль настільних ігор у бібліотеці !

В рамках  конкурсу проектів на кращу бібліотечну молодіжну ініціативу: «Бібліотекар NEXT: нульовий відтік» у бібліотеці – філії сімейного читання №8  пройшов фестиваль настільних ігор «Бібліо-Games».
Фестиваль став справжньою  перлиною липневих заходів міста. До організації була залучена активна молодь громади, яка активно підключилася до реалізації проекту і підтримала його на всіх етапах. За рекомендацією молоді до співпраці був  залучений досвідчений game –майстер та волонтер Володимир Миколайович Громов, який допоміг з організацією та проведенням  турніру з шашок. 
І ось у  довгоочікуваний день бібліотека гостинно зустріла юних гостей, яких привело  бажання цікаво та корисно провести свій вільний час у бібліотеці. Учасники фестивалю мали змогу випробувати себе в іграх з настільного більярду, нардів та шашок. Для самих маленьких учасників працювала кімната з такими іграми, як  «Мемо», «Пазли», «Бродилки»  та складання мозаїки. 
Але, який же захід без дружнього змагання? Усі бажаючі випробували свої сили у турнірі з шашок.  Ніхто не залишився без подарунків:  учасники та переможці змагання були нагороджені грамотами та призами.
Час…другий…і третій тривав фестиваль. Ніхто не хотів покидати це свято.  Бібліотека наповнилася голосами радості від перемоги, емоціями азарту, захоплення, переживання й задоволення від  ігор та здоровим духом суперництва. Головна мета організаторів фестивалю полягала в тому, щоб відкрити для молоді та дітей захоплюючий світ різноманітних ігор, в які можна грати в дружній атмосфері, сидячи разом з друзями в бібліотеці, а не за комп’ютером вдома.
І, оскільки захід всім сподобався, то фестиваль буде традиційним! Бо це чудовий спосіб не тільки вийти за рамки свого кола спілкування, отримати нові враження та знання, а й можливість культурно та інтелектуально відпочити!

 

Просмотров: 624 | Добавил: Light | Теги: конкурс, фестиваль ігр, «Бібліотекар NEXT: нульовий відтік» | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]