Среда, 24.04.2024, 11:32

Меню сайта
Календарь
«  Август 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Август » 25 » День Незалежності – головне державне свято України
12:27
День Незалежності – головне державне свято України

24 серпня працівники бібліотеки долучилися до святкування Дня Незалежності України на головній площі міста. Святкова програма  «Україна – це ми!» об’єднала всіх мешканців міста, як маленьких так і дорослих. Інтелектуальна вікторина «Видатні діячі України» з конкурсними питаннями про видатних співвітчизників виявила самих ерудованих гостей свята. Інтерактивний плакат «Україночка – незалежна жіночка» дуже сподобався дівчаткам, адже його можна було не тільки прикрасити, але й сфотографуватися на пам’ять. Інформаційний стенд «Інтелект-факти про Україну» познайомив всіх з найяскравішими та найцікавішими фактами з історії нашої держави.

Популярністю серед дітей користувався майстер – клас «Українська символіка своїми руками», а молодь із задоволенням долучилася до створення квілт-побажання «Моя мрія – квітуча Україна». У салоні патріотичних зачісок «Дівоча краса – довга коса» професійний стиліст робив модні зачіски-коси. Під час свята молодь долучилася до  поетичного відео-флешмобу і читала вірш нашого земляка Володимира Сосюри «Любіть Україну». Гості свята із задоволенням фотографувалися із національними атрибутами у нашій фото локації «З днем Незалежності, Україно!»

 

   

      

Для мешканців району заводу ГТВ в сквері ім.. 10-річчя Незалежності України також була проведена святкова програма «Україна: одна-єдина». Бібліотекарі провели майстер-клас «Віночок єдності», запропонували гостям свята створити прапор побажань «Ти у серці нашім, Україно!», запросили ознайомитись з книжковою виставкою «Україна: її не можна не любити» та привітали мешканців мікрорайону святковими листівками. Дітям  запропонували взяти участь у конкурсі малюнків та розважально-ігровій програмі «Барвінкова Україна».

   

   
Як бібліотеки міста день Незалежності святкували та що своїм друзям та містянам запропонували – дізнайтесь із нашого фото-репортажу на сторінці 
Facebook

 

Просмотров: 515 | Добавил: Light | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]